USER SETTINGS / PARAMETRES UTILISATEURS

Marc-antoine Talva avatar
22 articles in this collection
Written by Marc-antoine Talva
NETWORK / RESEAU

🇺🇸 How to access all members of my network?

🇫🇷 Comment accéder à l’ensemble des membres de mon réseau ? / 🇪🇸 ¿Cómo acceder a todos los miembros de mi red? / 🇩🇪
Marc-antoine Talva avatar
Written by Marc-antoine Talva
Updated over a week ago

🇺🇸 How to add a user with his/her email address?

🇫🇷 Comment ajouter un utilisateur grâce à son adresse e-mail ? / 🇪🇸 ¿Cómo añadir un usuario con su correo electrónico? / 🇩🇪
Marc-antoine Talva avatar
Written by Marc-antoine Talva
Updated over a week ago

🇺🇸 How to add a user who does not have an email address?

🇫🇷 Comment ajouter un utilisateur n’ayant pas d’adresse e-mail ? / 🇪🇸 ¿Cómo añadir un usuario sin dirección de correo electrónico? /🇩🇪
Marc-antoine Talva avatar
Written by Marc-antoine Talva
Updated over a week ago

🇺🇸 Is it possible to import all my users from an Excel file?

🇫🇷 Est-il possible d’importer l’ensemble de mes utilisateurs depuis un fichier Excel ? / 🇪🇸 / 🇩🇪
Marc-antoine Talva avatar
Written by Marc-antoine Talva
Updated over a week ago

🇺🇸 What types of profiles are there?

🇫🇷 Quels types de profils existe-t-il ? / 🇪🇸 ¿Qué tipos de perfiles existen? / 🇩🇪
Marc-antoine Talva avatar
Written by Marc-antoine Talva
Updated over a week ago

🇺🇸 What are the charged profiles?

🇫🇷 Quels sont les profils payants ? / 🇪🇸 ¿Cuáles son los perfiles que cobramos? / 🇩🇪
Marc-antoine Talva avatar
Written by Marc-antoine Talva
Updated over a week ago

🇺🇸 What are the free profiles?

🇫🇷 Quels sont les profils gratuits ? / 🇪🇸 ¿Qué son los perfiles gratuitos? / 🇩🇪
Marc-antoine Talva avatar
Written by Marc-antoine Talva
Updated over a week ago

🇺🇸 How to edit a user's profile?

🇫🇷 Comment modifier le profil d’un utilisateur ? / 🇪🇸 ¿Cómo modificar el perfil de un usuario? / 🇩🇪
Marc-antoine Talva avatar
Written by Marc-antoine Talva
Updated over a week ago

🇺🇸 What information can I edit on a user's profile?

🇫🇷 Quelles informations peut-on modifier sur le profil d’un utilisateur ? / 🇪🇸 / 🇩🇪
Marc-antoine Talva avatar
Written by Marc-antoine Talva
Updated over a week ago

🇺🇸 How to delete a user's profile?

🇫🇷 Comment supprimer le profil d’un utilisateur ? / 🇪🇸 ¿Cómo eliminar el perfil de un usuario? / 🇩🇪
Marc-antoine Talva avatar
Written by Marc-antoine Talva
Updated over a week ago

🇺🇸 What information is displayed on the users list?

🇫🇷 Quelles informations sont affichées sur la liste des utilisateurs ? / 🇪🇸 / 🇩🇪
Marc-antoine Talva avatar
Written by Marc-antoine Talva
Updated over a week ago
MY ACCOUNT / MON COMPTE

🇺🇸 How to change my account information?

🇫🇷 Comment modifier les informations de mon compte ? / 🇪🇸 / 🇩🇪
Marc-antoine Talva avatar
Written by Marc-antoine Talva
Updated over a week ago

🇺🇸 How to change the first name of my user account?

🇫🇷 Comment modifier le prénom de mon compte utilisateur ? / 🇪🇸 / 🇩🇪
Marc-antoine Talva avatar
Written by Marc-antoine Talva
Updated over a week ago

🇺🇸 How to change the name of my user account?

🇫🇷 Comment modifier le nom de mon compte utilisateur ? / 🇪🇸 ¿Cómo cambiar el apellido de mi cuenta de usuario? / 🇩🇪
Marc-antoine Talva avatar
Written by Marc-antoine Talva
Updated over a week ago

🇺🇸 How to modify the picture of my user account?

🇫🇷 Comment modifier la photo de mon compte utilisateur ? / 🇪🇸 ¿Cómo modificar la foto de mi cuenta de usuario? / 🇩🇪
Marc-antoine Talva avatar
Written by Marc-antoine Talva
Updated over a week ago

🇺🇸 How to change the language of my user account?

🇫🇷 Comment modifier la langue de mon compte utilisateur ? / 🇪🇸 ¿Cómo cambiar el idioma de mi cuenta de usuario? / 🇩🇪
Marc-antoine Talva avatar
Written by Marc-antoine Talva
Updated over a week ago

🇺🇸 How to change the email address of my user account?

🇫🇷 Comment modifier l’adresse e-mail de mon compte utilisateur ? / 🇪🇸 / 🇩🇪
Marc-antoine Talva avatar
Written by Marc-antoine Talva
Updated over a week ago

🇺🇸 How to change the phone number of my user account?

🇫🇷 Comment modifier le numéro de téléphone de mon compte utilisateur ? / 🇪🇸 / 🇩🇪
Marc-antoine Talva avatar
Written by Marc-antoine Talva
Updated over a week ago

🇺🇸 How to change the password of my user account?

🇫🇷 Comment modifier le mot de passe de mon compte utilisateur ? / 🇪🇸 ¿Cómo cambiar la contraseña de mi cuenta de usuario? / 🇩🇪
Marc-antoine Talva avatar
Written by Marc-antoine Talva
Updated over a week ago

🇺🇸 What is the "equipment" field in my user account?

🇫🇷 À quoi correspond le champ « équipements » dans mon compte utilisateur ? / 🇪🇸 / 🇩🇪
Marc-antoine Talva avatar
Written by Marc-antoine Talva
Updated over a week ago

🇺🇸 What is the "tasks" field in my user account?

🇫🇷 À quoi correspond le champ « tâches » dans mon compte utilisateur ? / 🇪🇸 ¿Qué es el campo "tareas" en mi cuenta de usuario? / 🇩🇪
Marc-antoine Talva avatar
Written by Marc-antoine Talva
Updated over a week ago

🇺🇸 What is the "activities" field in my user account?

🇫🇷 À quoi correspond le champ « activités » dans mon compte utilisateur ? / 🇪🇸 / 🇩🇪